FacebookMySpaceTwitterGoogle Bookmarks

Кошничка:

Празна кошничка

Барај гуми...

Нови гуми

Цена: 4.300,00 ден.
Цена: 3.500,00 ден.

Bravuris 2 | 185/55 R 15 82H TL

Цена: 4.800,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 210 km/h
Ширина: 185 Профил: 55 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 185/55 R 15 82V TL

Цена: 5.300,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 185 Профил: 55 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/45 R 15 78V TL FR

Цена: 4.800,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 45 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/45 R 16 80V TL FR

Цена: 4.400,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 45 Дијаметар: 16"

Bravuris 2 | 195/45 R 16 84V TL XL FR

Цена: 4.600,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 45 Дијаметар: 16"

Bravuris 2 | 195/50 R 15 82H TL

Цена: 3.500,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 210 km/h
Ширина: 195 Профил: 50 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/50 R 15 82V TL

Цена: 3.700,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 50 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/50 R 16 88V TL XL

Цена: 6.600,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 50 Дијаметар: 16"

Bravuris 2 | 195/55 R 15 85H TL

Цена: 5.700,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 210 km/h
Ширина: 195 Профил: 55 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/55 R 15 85V TL

Цена: 5.600,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 55 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/55 R 16 87H TL

Цена: 6.000,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 210 km/h
Ширина: 195 Профил: 55 Дијаметар: 16"

Bravuris 2 | 195/55 R 16 87V TL

Цена: 5.300,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 55 Дијаметар: 16"

Bravuris 2 | 195/60 R 15 88H TL

Цена: 4.800,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 210 km/h
Ширина: 195 Профил: 60 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/60 R 15 88V TL

Цена: 5.000,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 60 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/65 R 15 91H TL

Цена: 4.300,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 210 km/h
Ширина: 195 Профил: 65 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 195/65 R 15 91V TL

Цена: 4.500,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 195 Профил: 65 Дијаметар: 15"

Bravuris 2 | 205/40 ZR 17 84W TL XL FR

Цена: 7.300,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 270 km/h
Ширина: 205 Профил: 40 Дијаметар: 17"

Bravuris 2 | 205/45 R 16 83V TL FR

Цена: 5.600,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 240 km/h
Ширина: 205 Профил: 45 Дијаметар: 16"

Bravuris 2 | 205/45 ZR 16 83W TL FR

Цена: 6.700,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 270 km/h
Ширина: 205 Профил: 45 Дијаметар: 16"

Bravuris 2 | 205/45 ZR 17 88W TL XL FR

Цена: 8.400,00 ден.

Сезона: Летна
Брзински индекс: до 270 km/h
Ширина: 205 Профил: 45 Дијаметар: 17"

Контакт

  • ул: Перо Наков бр. 31
    1000 Скопје, Македонија
  • 078 233 313 | 078 339 688
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Социјални мрежи

Кон врв